Spelavond

Elke eerste zaterdag van de maand komen we samen een avondje spellen spelen. Onbekende en soms heel moeilijke en bijzonder leuke spellen zitten in de dozen op jou te wachten.We hebben steeds een uitgebreid aanbod , zowel voor beginners als ervaren spelers. Wil je graag een bepaald spel spelen, kan je dat ook een week vooraf laten weten aan Gunther Buytaert, ​gunther.buytaert@telenet.be

Locatie

Zwijndrecht 2070 Regenbooglaan 14 WZC de Regenboog

Monopoly, Risk, Cluedo,... allemaal klassiekers in de wereld van de gezelschapsspelen. Maar slechts
enkele van de honderden spelen die er zijn. Kaarten, pionnen, dobbelstenen, grote en kleine spelborden, eenvoudige en ingewikkelde spelregels, geluk moeten hebben of het strategisch aanpakken,... elk spel is weer anders.
KWB Zwijndrecht zorgt voor een heleboel gezelschapspelen: plezier verzekerd! Spreek gerust af met een aantal vrienden, of informeer eens bij een bevriend gezin met kinderen. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zeker een heleboel spelletjes meespelen. Je kan ook gewoon individueel komen: je vindt altijd wel een groepje spelers om bij aan te sluiten.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
1.50

1,5 euro per spelavond of 10 euro per jaar en 20 euro voor het hele gezin

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

welkom op de afdelingswebsite

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten