Familievoorstelling :Walvis zonder schoenen

JEUGDTHEATER KIP MET KOP speelt 'Walvis zonder schoenen': innemend (onderwater)theater naar het verhaal van de succesrijke auteur Roberto Frabetti (van wie Kip met Kop eerder al ‘Frigo’, ‘Vento’ en ‘Loepoloena’ bracht).

Locatie

Burcht 2070 Kerkplein Waaigat

Toen de walvissen vernamen dat de mensen hen wilden vangen, namen ze hun hoed af, deden ze hun jas en schoenen uit en stapten in zee.
Daarna hebben de walvissen de zee nooit meer verlaten. Een kaasboerke trok zijn zwemvliezen aan, nam zijn snorkel en ging de walvissen opzoeken.
Hij leerde dat walvissen heel lieve dieren zijn. Groot met een piepklein hartje. Hij leerde ook dat walvissen prima verhalenvertellers zijn. Kom maar eens luisteren…
Wim Van de Velde vertelt naast, in, onder en zelfs tegen een reuzenwalvis. Sprankelende verhalen met kleurrijke klanken.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.00

Reserveer je tickets op voorhand via 't Waaigat aan een gunstige prijs:6 EUR voor een volwassene en 3 EUR voor een kind.Vergeet niet je lidnummer te vermelden bij reservering!Je kunt telefonisch, via e-mail of aan de balie van 't Waaigat reserveren.Je kan ook tickets online bestellen: Online kies je voor het tarieftype Gezinsbond.De dag van de voorstelling neem je je lidkaart mee. Elke volwassene vergezeld vanminstens één kind krijgt 1 EUR toegekend op de spaarkaart.

Inschrijven

Reserveer je tickets op voorhand via 't Waaigat .Je kunt telefonisch, via e-mail of aan de balie van 't Waaigat reserveren.Je kan ook tickets online bestellen: Online kies je voor het tarieftype Gezinsbond.De dag van de voorstelling neem je je lidkaart mee. Elke volwassene vergezeld vanminstens één kind krijgt 1 EUR toegekend op de spaarkaart.
Of reserveer via deze link;
www.i-school.be/lid/ischool/f?p=167:5...

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Goedkopere telecom

Voor al deze kortingen kan je terecht bij ons voorzitster Gert Vanderheyden,
Van Roeyenstraat 29 Zwijndrecht. De meeste producten zijn in voorraad maar bij
grotere hoeveelheden eerst even vooraf contacteren is handig zodat het gevraagde
wordt voorzien en om elkaar niet mis te lopen. Mail : gert.vanderheyden53@gmail.com
GSM 0485/40.89.77 of tel 03/252.63.44

welkom op de afdelingswebsite

Meer activiteiten

Za Feb 29
Locatie

Burcht

Za Mrt 14
Locatie

zwijndrecht

Zo Mrt 15
Locatie

zwijndrecht