Bezoek aan het havenhuis

Heb je ook al met bewondering en nieuwsgierigheid gekeken naar het monumentale Havenhuis in Antwerpen. Wie wil dat eens niet gaan bezoeken.We hebben twee gidsen kunnen reserveren ! Wees er snel bij om in te schrijven. De rondleiding duurt 90 minuten. Na de rondleiding bieden we een drankje aan in de buurt . Een goede conditie is vereist omwille van veelvuldig gebruik van trappen.

Locatie

Antwerpen 2000 Zaha Hadidplein. 1 Het Havenhuis

Heb je ook al met bewondering en nieuwsgierigheid gekeken naar het monumentale Havenhuis in Antwerpen. Wie wil dat eens niet gaan bezoeken. We hebben twee gidsen kunnen reserveren ! Wees er snel bij om in te schrijven. Let op : Een goede fysieke conditie is vereist omwille van veelvuldig gebruik van trappen.
Aangezien het op het middaguur is kan aansluitend een lunch genomen worden. Maar evenzeer kan het zonder lunch en enkel het bezoek. De rondleiding duurt 90 minuten. Na de rondleiding bieden we een drankje aan in de buurt .

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

PRIJS : Leden : 5 euro voor Havenhuisbezoek – 25 euro met lunch
Niet leden : 10 euro voor Havenhuisbezoek - 30 euro met lunch.
Kinderen toegelaten vanaf 6 jaar.

Inschrijven

INSCHRIJVEN bij Gert Vanderheyden via gezinsbond@zwebsite.be telefonisch 0485/40.89.77 tot 31 augustus. Geef het aantal personen op en welke formule (lunch-geen lunch). Kinderen toegelaten vanaf 6 jaar.
Maximum aantal is 40 personen. Inschrijvingen worden volgens datum en na betaling op de afdelingsrekening genoteerd !!

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

welkom op de afdelingswebsite

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Di Nov 05
Locatie

Zwijndrecht

Di Nov 19
Locatie

Zwijndrecht

Zo Nov 24
Locatie

Zwijndrecht